keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Pentutreffejä ja koiranhoitajia


Viime perjantaina treffasimme taas seuran pentukatraan kanssa agihallilla. Pienten agiharjoitteluiden lisäksi pentulaiset pääsivät tietysti myös temmeltämään yhdessä. Hauska oli kuitenkin huomata, että vaikka agilityura on kaikilla vielä aluillaan, oli innostus tekemiseen jo niin kova, ettei painikavereiden läsnäolo vienyt huomiota pois "treenaamisesta". Poikkeuksena ehkä jengin nuorimmainen, aussi Pipsa, joka tosin olikin hallilla vasta toista kertaa ;)

Pikkumies ei heltynyt edes Pipas liehittelyille, odottaessaan vuoroaan hihnaan kytekettynä, vaan vaati kovaäänisesti huomiota itselleen. Kyllä siitä selvä agilitykoira on kasvamassa, huuto oli nimittäin vieläkin äänekkäämpi, kun ennen "pentutreffejä" treenasin hiukan Laran ja Leevin kanssa. Ja into tietysti kova, kun itse pääsi tekemään.

Pipsan lisäksi treeniseurana oli koikkeri Fredi ja mitteli Riina. Kamerakin oli mukana hallilla, mutta varsin vaikea noista intoa pursuvista pienokaisista oli kuvia saada ;)Maanataina isäntäväki lähti retkelle "isolle kirkolle" alkuperäisenä tarkoituksena nauttia ilta elävästä musiikista Areenalla. Mutta vaikka heti alkumatkasta tuli varmistus siitä, että Elton ei konsertoikkaan, piti autonnokka silti suuntansa etelään. Retkestä tuli konesertin peruuntumisesta huloimatta varsin onnistunut, kiitos erittäin viihtyisän yöpaikan ja vieraanvaraisen isäntäväen. Ja tietysti maailman parhaiden koiranhoitajien. Ilman näitä ihania neitokaisia ei reissuun lähtö olisi puoliksikaan yhtä helppoa ja huoletonta kuin se nykyisellään on. Ja karvaturritkin olivat arvatenkin tyytyväisiä kun saivat nauttia taas kerran omien hoitsujensa jakamattomasta huomiosta ;) Tosin tiistaiaamun pimeydessä tehty aamulenkki ei kuulemma ollut houkutellut edes läntsyjä. Oppineet mokomat liian hyvälle.

Maantain iltana oli vielä paikoitellen luntakin maassa, keskiviikkona enää vain kasa siellä täällä.

Ei kommentteja: