tiistai 6. tammikuuta 2009

Koirakavereita ja lenkkiseuraa


Maanataina saatiin taas lenkkiseuraa kohtuullisen napakasta pakkasesta huolimatta (-17). Pakkanen ei tosin tuntunut pahemmin koira haittaavan, ainoastaan hiukan loppulenkistä alkoivat tassujaan nostella. Piskuinen Milakin pisti menemään siinä missä muutkin, edes sitä ei pakkanen lannistanut. Kaikilla muilla paitsi Veetillä toki oli lämmikettä päällä, enemmän tai vähemmän. Rullikin antoin mukisematta pukea Laran fleecepuvun ylleen eikä ollut siitä ja loimesta moksiskaan, vaikka aiemmin ei moinen ollut päällä ollut, liikkui paljon paremmin, kun Lara sama vaate yllään, vain hiukan alkuun kulki takajalat tönkkönä. Valokuvaa ei tullut tästä otettua, kun poseerauskuvat otettiin vasta lenkin ja pienen lämmittelyn jälkeen.
Lara sai tuplaloimituksen ja tuntui tarkenevan vallan mainiosti. Veetin ihanainen paksu turkki tuntu riittävän sille enemmän kuin hyvin. Varmaan Leevikin olisi tarennut ilman loimea, mutta koska ottaa mielellään loimen päälleen, niin miksipä sitä ei käyttäisi kun ostettu on ;) Tuntuu silläkin tassut tarkenevan peremmin, kun on loimi päällä.
Lenkki sujui oikein mukavasti, vaikka alkuun jotain pientä känää olikin, mutta tilanteen rauhoituttua homma toimi taas mukavasti ja koirulitkin tuntuivat nauttivan ja minulla oli tietysti kivaa, kun oli juttuseuraa ;) Tosin tytöt eivät tainneet olla aivan tyytyväisiä lenkkivalintaan, meikäläinen kun on tottunut porskuttamaan pahmimmatkin umpihanget... ;)
Mutta tulee ne toistenkin, luotan siihen, oli niillä kuitenkin kivaa.

Mila poseerasi kameralle ja heti perään Lara pyytämättä samassa paikassa... sattumaa vai.. ;)
Veetin mielestä kamerassa ei ole mitään milenkiintoista...
Mila söpöstelee.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, nauroin ihan naama punasena noille Laran ja Milan kuville :D Kyllä osasivat sitten samanlaisen asennon ottaa ;D

Anonyymi kirjoitti...

Nii en oikein osaa käyttää tätä :D siis ei mikään anonyymi (mikä se on?) vaan Terveisin Taru! Koirille haleja ja pusuja!