keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Jöröä moikkaamassa

Viiime perjantaina pääsi meidän pikkumies vihdoin leikittämään Teijan pikku Jöröä. Jokseenkin Rucaan verrattuna ei voida kyllä kauan puhua pikkuisesta, eihän tuossa mene kuin hetki, kun menee ohi ;)
Tarkoituksena oli, että meidän pikkumies kävisi riekuttamassa pentua ihan kunnolla, toinen kun on Teijan mukaan aika riiviö ja Jermu vanhustakin aina kiusaamassa. No, ihan alkuun pientä taisi hiukan pelottaa ja ihmekös tuo, kun koko kolmen kopla oli mukana. No päätin päästää Leevin ensin tutustumaan, se kun osaa ottaa pikkupennut varsin lunkisti, nuuhkaisu ja se siitä, ei paljon Jöröäkään enää jänskättänyt. Sitten teki Lara tarkastuksensa eli nuuskutteli pennun hartaasti kaikkialta ;)
Tämän jälkeen toiset kiinni ja pikkumies Jörön kanssa irti. Alkuun näytti siltä, että mitään leikkiä ei synny ja että Jörö mikään riiviö ole, juoksee vain karkuun, kun meidän ipana tulee metriä lähemmäs, mutta, mutta… Taisi vain olla niin, että meidän pikkumiehen tavoin Jörö on hiukan hitaasti lämpiävää tyyppiä, nimittäin painimatsit kun alkoi, niin ei loppua meinannut tulla. Eikä Jörö suinkaan ollut se joka karkuun juoksi…. ;) No jos nyt ei meidän pikkumieskään karkuun juossut, niin ihan sai kuitenkin kympillä pistää hanttiin tuolle pikkuriiviölle. Niin kyllä se on se, varsinainen riiviö nimittäin, mutta vallan ihana sellainen eikä kuitenkaan ihan mahdoton, kyllä se Laraa ihan hyvin totteli, piti ihan varmuuden vuoksi kokeilla, kun alettiin epäilemään… ;) Niin ja kyllä tuo sentään vielä alistui Rucallekin, jos toinen todella hermostui naskali hampaisiin. Joten ihan huoleti voi Teija olla ;) Mutta kyllä myöskin todettiin, että tarvii käydä nyt usein leikittämässä, koska kovin kauan ei välttämättä voi, kun tulee jo pelkästeen koko vastaan, sen verran rajut oli leikit ;) Mutta aika näyttää.
Tänään käytiinkin sitten jo toistamiseen, eikä ipanat enää lämmittelyjä paljon kaivanneet. Parituntia hujahti hetkessä noiden telmimistä seuratessa. Nyt jo vähän juostiinkin painimisten välissä. Jahka Jörö saa hiukan tuota vauhtia lisää, voi juoksuleikit alkaa ihan kunnolla ;)

Kuvat viime perjantailta.Ei kommentteja: