maanantai 8. kesäkuuta 2009

Kolmen kopla Pohjois-Karjalassa




Kolmen kopla pistäytyi Pohjois-Karjalassa vanhempieni kesämökillä kirkasvetisen Paavonlammen rannalla. Pikkumiehelle retki näihin maisemiin olikin ihka ensimmäinen.
Ilma oli kaikkea muuta kuin kesäinen, vettä vihmoi ja tuuli. Ensi alkuun saatiin huomata, että suuri koivu oli antanut myrskylle periksi eikä sähköjäkään kuulunut pariin ensimmäiseen tuntiin. Mutta mikäpä oli rantasaunassa saunoessa ja kodassa tulen ääressä istuskellessa, ei kelin oikkuilut tunnelmaa pilanneet. Päinvastoin kylmä keli (ja isännän painostus) sai meikäläisenkin pulahtamaan lampeen saunomisen lomasta ja kylläpä tekikin hyvää. Leeviltä jäin uimiset tällä kertaa suosiolla väliin turkin kuivattelun ollen muutenkin kelistä johtuen hankalaa.
Karvaturrit kyllä viihtyivät pihalla paikkoja tutkimassa ja pikku Vilma mennä viipotti perässä minkä pikku töpöjaloiltaan kerkesi. Meidän pikkumies oli välillä jo lähes hätää kärsimässä, kun pikku riiviöltä ei saanut hetken rauhaa ;) Todella hyvin ja kärsivällisesti koko kolmen kopla pentuun suhtautui. Tuon pikkumiehen kimpussahan Vilma enimmäkseen oli, mutta hyvin kestivät meidän ipana hermot ja olipa toisella ainakin aktiviteettia ;)
(Kuvat isännän kännykän kameralla, kun oikea jäi kotiin, siksi ei laatu päätä huimaa, mutta taitaapa noista selvää saada..;) )

Ei kommentteja: