maanantai 28. helmikuuta 2011

Helmikuun höpinät

Helmikuu alkaa olla eletty ja ilmassa näkyy jo kevään merkkejä. Toivoa voi, että pahimmat pakkasjaksot olisivat viimein takanäpäin ja lumenetulokin lakannut. Vaikka tuntuukin siltä, että koko alkuvuosi on kärvistelty kunnon paukkupakkasissa, niin kyllähän joukkoon on mahtunut iso liuta upeita ulkoilupäiviä. Itse en untuvatakissa muista palelleeni lenkeillä oikeastaan kertaakaan muutoin kuin kasvoista ja muutaman kerran sormista. Mutta toki -30 asteen pakkasella lenkit veivät ihan jo karvaturrienkin toiveesta sujuvasti kotiinpäin ;)

Mutta josko sitä nyt päästäisiin toden teolla nauttimaan keväthangista. Samalla pitäisi herätä siihen todellisuuteen, että tuon meidän pikkumiehen pitäisi päästä karvoistaan, jos mieli pääsiäisnäyttelyssä olla edustuskunnossa. Mistähän löytyis vapaehtoinen tuohon hommaan..

Pakkasjaksoista huolimatta on päästy agksaakin jonkun verran
reenaaman. Tammikuussa käytiin yhdet möllikisatkin, joissa Ipana teki hienon nollavoiton mölli radalla eikä ollut kaukana nolla kilpailijoiden radallakaan, vaikka ohjaaja sähläsikin minkä kerkesi. Myöhästyin nimittäin rataantutustumisesta jonkin verran ja radat meinkin sitten muistellessa mihin piti mennä. Laran teki upen kontaktin puomille, mitä ihastellessani unohdinkin sitten ohjata seraavalle esteelle takaakiertoon.... No, mutta kivaa kuitenkin oli ;)
Itseasiassa kävimme oman seuran leikkimielisissä toko/temppukisoissakin. Itse kun olin kisoja järjestämässä niin pitihän sitä esimerkkiä näyttää... ;) Ruca pääsi temppuluokkaan ja tekikin hienosti mitä pyysin, jahka malttoi ensin lakata roikkumasta villapaitani hihassa... ;)
Lara pääsi sitten mölliluokkaan ja kaikeksi yllätykseksi voitti. Liikkeinä oli paikallaa olo, liikeestä seisomaan jättö, luoksetulo, seuraaminen kytkettynä ja luoksepäästävyys. Luoksepäästävyydessä vähän peruutti ja seuraamisessa lopuuasennossa istahti etuviistoon metrin päähän, mutta muutoin oli kyllä typykältä ihan upeat suoritukset, noin niinkun reenaamatta... ;)
Leevi pääsikin sitten alokasluokkaan ja teki kaikki liikeet mielestäni todella hienosti, ainoastaan kylmä halli teki ilmeisesti sen, että Leeville varsin varma liike eli maahan meno meni aika lörinäksi, kun herra ei vain olisi halunnut mennä maahan. Niin ja hyppyähän ei olla harjoiteltukkaan, joten siinä lähti kyllä hieosti käskystä hyppyyn, mutta oli tulla takasin samoin tein. Johtunee siitä, että olemme kyllä harjoitelleen damin hakua hypyn yli.... ;) Palkinnoille ei tasokkaassa seurassa kuitenkaan päästy, mutta oikein tämä oli ylpeä vanhasta herrastaan!




Ystävänpäivä potretissa!
Ihan joka kuva ei näistäkään poseeraajista onnistu....;)




Ei kommentteja: