perjantai 22. toukokuuta 2009

Pennuntuoksua ja mökkielämää

Tämä pikkuinen cairnterrierityttö saapui vahemmilleni Tuusulasta Orjantappuran kennelistä. Pikkuinen on aivan syötävän suloinen, tomera, reipas ja terrierimäiseen tyylii myös varsin peloton ;)Pennuntuoksuja pääsin nuuskuttelemaan myös toisessa paikkaa, kun Jermu sai aivan samana viikonloppuna, kun Vilamkin saapui, seurakseen saksanseisojapennun Jörön. Aivan ihastuttavan valloittava tapaus on Jörökin.



Mökkielämäkin on päästy vihdoin kunnolla starttaamaan, kun viime viikonloppu vietettiin mökillä (Lappeenrannan agikisojen lomassa) pihamaita siivoillen ja tietysti saunonen ja grillaillen. Ilma oli aurinkoinen, mutta viileähkö, ihan mukava mökkeilykeli kuitenkin. Koirat nauttivat tietysti täysin siemauksin. Leevi riekkui keppien kera niin järvessä kuin rannallakin. Pikkumies touhusi milloin mitäkin, mutta hetkeäkään tuo ei tuntunut paikallaan olevan ;) Lara enemmänkin tyytyi tarkkailutouhuihin, mutta villiintyi kyllä pariin otteeseen hurjaan kilpajuoksuun Rucan kanssa, pikkumies edellä, typykkä perässä vilisti haukkuen. Isäntä totesikin pikkumiehelle, että mikset juokse järveen, sinne ei Lara perässä tule (Laralla kun on tapana hiukan pölläyttää pikkumiestä kilpajuoksun päätteeksi, sikäli tuo ei tunnu toista haittaavan, koska kohta on taas haastamassa uudestaan juoksemaan) . No, kohta läntsyt taas juoksevat peräkanaa ympäri pihaa ja mitä tapahtuu – pikkumies loikkaa valtavalla loikalla rannasta suoraan järveen ja tietysti niin syvälle, että ihan kunnolla uimasille joutui….. ;) Niin tuli pikkumiehelläkin talviturkki heitettyä.





Huomenna tuo meidän rakas pikkumies täyttää vuoden. Päivä tullaankin viettämään Santalahden Suhinoissa agiliidon merkeissä. Jahka sitten saisin kirjoittua kisaraporttia enemmänkin, oli sen verran värikkäät nuo Lappeenrannan kisatkin ;) Aika kun todella tuppaa kulumaan nyt paljon muualla kun koneella, varsinkin kun mukana on vielä yllätysreissujakin. Keskiviikkona aamuna nimittäin kun olin itse siinä uskossa, että mökkikamppeita aletaan kasailemaan, niin isäntä ilmoitti, että suuntana onkin Helsinki ja Laura Pausinin konsertti. Tytöt oli kutsuttu koiria hoitamaan ja kaikki järjestetty jo aikoaja sitten ja itse olin tästä kaikesta täysin tietämätön… Mutta kylläpä olikin upea konsertti, tykkäsin todella paljon ja retki muutekin oikein mukava. Koissutkin saivat pitkästä aikaa nauttia tyttöjen jakamatonta huomiota ;) ;)

Leevin lääkärinreissuista mainittava sen verran, että herran lonkat yms. on nyt kuvattu ja nivelrikkoja tai muuta vastaavaa ei löytynyt ja lonkkiakin Tikan Matti kehui ihan hyviksi. Lisäksi Leevi sai kahdesti laserakupunktio hoitoa, kun selviä aristavia pisteitä selästä löytyi. Itse jalasta ei siis pahempaa vikaa löytynyt, mutta sen verran polvessa kuitenkin löysyyttä oli, että tulimme lääkärin kanssa siihen tulokseen, että Leevin kisat on nyt kisattu. Lääkärin sanoin, jotain siellä täytyy kuitenkin olla, kun on niin voimakkaasti reagoinut. Joten riskiä ei oteta, että sieltä jotain poikki napsahtaisi. Mini esteillä Leevi kyllä pääsee vielä menemään, eilenkin treeneissä herralla oli sellainen vauhti, että oksat pois ;) Kaiken kaikkiaan Leevi oli taas todella kiltti hoidettava, oikea herrasmies. Ihan silmien lähelle laitetut akupiikitkin antoi laittaa todella nätisti. Itse asiassa tuo akupunktio näytti kaikkein parhaiten vaikuttavankin juuri Leevin vuotaviin silmiin. En muista koska olisivat olleet niin hyvännäköiset, kun akupunktion jälkeen.

Ei kommentteja: