sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Länderimiitti 14.2


Seitsemän länderiä ja yksi punanenäinen tolleri. Mene ja tiedä mitä olisi ajattelut tästä joukosta joku ulkopuolinen, joka ei länderiä rotuna tunne. Menisiköhän arvelut samaa rataa, kuin erään pikkutytön, joka aikanaan tokaisi kommentin isä, äiti ja pentu koirasta nähdessään oman kolmikkoni lenkillä. Jos ei nyt aivan, niin ehkä ei niin kaukaa haettu kommentti kuitenkaan, niin on jokainen länderi tässä porukassa omansa näköinen. Mutta ehkäpä tämän rodun ihanuus piileekin juuri siinä, että jokainen niistä todella on ihan oma persoonansa niin ulkoisesti kuin sisäisestikin ;)

Joka tapauksessa tällä kokoonpanolla omistajineen olimme viettämässä mukavaa pakkaspäivää ulkoilun ja makkarapaiston merkeissä. Ja mikäs olisikaan parempi tapa viettää ystävänpäivää kun iloisten etelä- karjalaisten länderistein seurassa ;) Oli kyllä todella mukava nähdä pitkästä aikaa koko porukka yhdessä, vaikka harmillista olikin, että Johanssonien joukko ei päässyt tällä kertaa mukaan, lukuun ottamatta Nalaa, joka edusti kyllä ihan mallikelpoisesti Eijan ja Jarin puolesta.


Kuvassa vasemmalta Choco, Lara, Ruca, Ana, Leevi, Nala, Siru ja Hugo.


Koirista mukana oli ensikertalaisina meidän pikkumies ja sisko Ana. Sisarusten jälleennäkeminen oli kyllä varsin riemuisa. Noilla riitti riemua ja energiaa peuhata ihan muidenkin edestä. Nuoriso osastoon lukeutui vielä selkeästi myös Siru (1,5v) , joka jaksoikin kiitettävästi temmeltää kaksikon mukana. Tällä kolmikolla ainakin oli hauskaa. Muiden läntsykäisten mietteitä voikin sitten vain arvella. Hugo yritti taas kerran liehitellä tiiviisti Laraa. Voisin melkein vannoa, että meidän pikkuneiti jopa suhtautui hieman aikaisempaa lempeämmin tähän ihastuttavaan tepastelevan herrasmiehen, mutta valitettavasti loppupelissä sai Hugo kuitenkin vielä tiukan läksytyksen muualle ;) Mutta, mene ja tiedä vaikka sitkeys vielä joskus palkittaisiin. Lara suhtautui rikkuvaan nuorisoon varsin suvaitsevasti eikä tapansa mukaan pyrkinyt juurikaan toimimaan kukkona tunkiolla, ehkäpä Nala mamman läsnäolo sai taas pikkuneidin hieman hämilleen. Jokseenkaan Nala ei tällä kertaa tytärtään tainnut komentaa kertaakaan, ehkäpä sekin hieman hämillään isosta porukasta ja sen ihan oman porukan puuttumisesta. Choco, tuo ihana piskuinen länderityttö, ei liiemmin pentujen riekkumisille lämmennyt, mutta Laran kanssa istui kodassa sulassa sovussa melkein nokakkain ”ahmimassa” makkaraa.Nuorisojengi eli Ruca, Siru ja Ana.

Choco ja Nala

Hugo

Lara

Ihan täysin kommeluksitta ei retkeltä selvitty, mutta onneksi aupu oli lähellä. On sitten taas jotakin mistä tämäkin reissu muistetaan ;) Kuva kertokoon tässä kohtaa loput.....Suuret kiitokset koko porukalle erittäin mukavasta miitistä. Alkakaahan jo varailla kevään /kesän korville aikaa uudelle tapaamiselle, paikkahan taidettiinkin jo päättää... ;)

1 kommentti:

Pinja kirjoitti...

kiitos samoin! :)