keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

RÖLLI 1.v

Rölli, Krumme Furche Lemoncello saavutti viime yönä klo 00.00 1-vuoden iän eli tänään 9.3 viettää hän syntymäpäiväänsä :) Pienestä suloisesta pallerosta on kasvanut kaunsi, fiksu,aktiivinen, leikkissä ja rohkea koiranuorukainen.
Siinä missä Ruca on aina vapaana juostesaan pysynyt lähellä, viilettää tämä pitkäkopi pitkällekin hyvän hajuisten tytön jälkien viemänä .... Ja hormoonihyrrä isukki tuppaa seuraamaan. Pihalla ulvovat jo kuorssa (tämän kyllä Ruca on opettanut pojalleen). Ja mamma saa harmaita hiuksia ja äänihuulet kipeäksi. Toistaiseski kyllä vielä onneksi käskystä kirmaava takaisi, toistaiseksi.... Kerran kyllä pyyhälsivät pitkäkorvan perään puistossa, ja silloin ei vauhti pysähtynyt ennen kun rusakko pääsi pusikon suojiin ei vaikka emäntä karjui niin että koko kylä raikui. Rusakko mennä viiletti parin metrin päässä karvanaamoista ja yritti parhaansa eksyttää kaarrellen ja kurvitellen, mutta näitä poikia ei ihan helpolla jätettykään... onneksi oli turvallinen puistoalue juosta niin koirilla kuin pitkäkorvalla.

Agilityssä Rölli on jo aikamoinen menijä, putket mennään vauhdilla jo melkein kulmasta kuin kulmasta ja esteitä haetaan hienosti. Keinu menee jo kokonaan, mutta toki vaatii vielä paljon treeniä. Puomikin jo muutaman kerran menyt kokonaan. A ja kepit vielä ihan aluillaan. Maltti on valttia noiden kontaktien ja keppien kanssa, sanoo emäntä. Perjantaina mennään eka kertaa vieraaseen halliin ihan oikeeseen valmennukseen Röllin kanssa, se olkoon kakaran syntymäpäivä lahja. Joskin toinenkin kerta on jo varattu :) Ehkäpä tuolta hallin myymlästä joku treenilelu voisi tarttua mukaan... Mutta kaiken kaikkiaan ihan super ihana ja innokas on tuo kakara kun agilitystä puhutaan tai mistä vaan :)

 9.3.2016 Rölli 1.v


 9.1.2016 Rölli 10 kk

 Pieni puuhastelija ei jää toimettomaksi jos tylsyys iskee... sohvatyynissä ei ol yhtäkään ehjää kulmaa enää...

Tyynynvaltaaja, kainalokoira... <3 p="">


 Höpelö pieni karvanaama :) Isänsä poika :)


 Ruca on Röllille edelleen se tärkein asia maailmassa, iso idoli :)

Ei kommentteja: