keskiviikko 9. syyskuuta 2015

9.9.2015 Rölli 6 kk


Moi, mä oon Rölli 6kk ja ilahdutin "synttäri"-päivän kunniaksi emäntää aamulenkillä pyörimällä kuin väkärä itseni ympäri saadakseni tuon iskukin juoksemaan kanssani, haukkumalla hurjille peikoille siis kannoille - noh, ne nyt näyttää niin epäilyttäviltä ja sitten kieriskelin jossain hyvänhajuisessa mönjässä liaten itseni ja valjaani - tästä tuo emäntä ei jostain kumman syystä kyllä hirveesti ilahtunut- tuuppas mut suihkuun kun kotiin päästiin, kumma tyyppi.... Oon kuulemma aikamoinen energiapakkaus ja rasavilli, mutta oikeesti tosi kiltti ja tottelevainen :) Reipas ja rohkeekin oon ja tietty nopee oppiin kaikkee, toi emäntä kun van ehtis kaikkee oikeeta opettaa, että ei tartteis ite keksii opittavaa :)


 Mun kesä on ollut täynnä kaikkee jännää ja mukavaa tapahtumaa. Ihan hemmetin surkeeta tosin oli, että Lara ja Leevi ei ollu enää mukana menossa, jotekin oli sitä vähän vaikee ymmärtää, itkeäkin piti hiukan kun Lara meidät jätti :( Mutta onneksi on tuo isukki, se on mulle kaikki kaikessa, ihan ykkönen! Toki noi emäntä ja isäntäkin on tosi tärkeitä, mut muut ihmiset onkin sitten aika se ja sama.

  Mut siis mitä kaikkee ollaan sit tehty. No mökillä ollaan käyty, mut ihan liian vähän, se on meinaa tosi metka paikka, mutta ehkä sit ens kesänä enemmän..
Sit oon tietty päässy iskukin mukaan aksajuttuihin ja osaan jo mm. mennä putekeen jo tosi hienosti, mut iskukki sen mulle opettikin :) Emäntä kuulemma mietti sillon, että miten sen yksinään mulle opettais, kun ei sattunu ketään oleen mukana enkä sillon vielä osannu paikka käskyä, no sit se keksi laittaa mut juokseman isukin perässä ja se olis siinä :)


Sit ehkä isoin juttu tänä kesänä oli käydä tuolla Virroilla länderileirillä... sillä oli kauheesti smanlaisia koiria ja piti tehä paljon kaikkia juttuja, kuten juosta kehässä ja antaa jokun naisen katosa hampaat yms.... Tää oli joku skaba jonka isukku on kuulemma pentuna voittanu ja vielä kerran aikuisenakin. Olin mäkin kuulemma oiken hyvä, vaikka en voittanu, vaan joku VSP-pentu :)

(kuva Tiina Koponen)
 Mutta parasta siellä leirillä oli että näin mun siskoo Liisaa ja veikkaa Reetuu, kyllä  meillä olikin kivaa ;)


Tosi paljon oon tavannu kaikkii uusii koirii kesän aikana, mut kyl mun ihan bestikset on tietty edelleen Peppi ja Lila, niiden kanssa onneksi nähdään aika usein, on vaan niin tosi kiva painia likkojen kanssa. Peppi painaa jo saman verran tai jopa vähän enemmän kun mä, vaikka sen on muutamaa viikkoa nuorempi, se on sellanen vanttera tyttö. Toi Lila on kyllä aika kirppu, mutta kyllä se menossa mukana kestää, on se sen verran rämäpää...


Täs on sitä päässy kuvaan noi "vanhuksetki" eli Minttu ja Elli ja tietty iskukki, aika hyvä lauma meillä :)


Nii ja sitten tietysti Loru -ihan paras sisko ikinä. Lorun kanssa on onneksi päästy painimaan aina sillon tällön ja päästään kuulemma jatkossakin, kunhan nuo emännät saa aikatalut sopimaan, toivottavasti pian :)

Kerttu ja Martta, mein parhaat lenkkikaverit, olivat mokomat oli monta viikkoa pois kuvioista, jotkut juoksut kuulemma...., mutta sitten tulivat onneksi päivähoitoon ja nyt taas aletaan lenkkeilemään yhdessä, kivaa, mulla olikin niitä jo ikävä :)


Sellasta tällä erää, iskukki saa kulemma ihan oman juttunsa tänne omista menoistaan, kun on kuulemma jotain ihan kivoja juttuja sillekin sattunu, mut kaikessa mää kuitekin tietty oon ollu mukana... ;)

Ei kommentteja: