sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Röllin päiväkirja osa 3

Moi taas! Kaikkea jäännä on taas viikkoon mahtunut. 
Alotetaas viime lauantailta. Sillon pääsin painimaan sikon ja veikan kanssa, ne tuli moikkaa mua ja isukkia, kun mentiin taas johokin sellaseen paikkaan missä tuo isukki pääs taas sitä agilityy menemään. Eisine onneks ollu yhtään pitkä matka, vaikka autossa onkin ihan kiva matkustaa.
 Isukkikin pääs moikkaamaan Lorun ja Loren. Toi Lore oli tullu Lempäälästä asti, mut Loru asuu ihan täällä Lappeenrannassa, joten sitä nähdään varmasti usein.


 Meillä oli kyllä tosi hauskaa, juostiin ja painittiin ihan tosissaan. Sen jälkeen olikin ihan kiva vetää autossa tirsat, kun toi emäntä kävi isukin kanssa radalla. Ne oli kuulemma ihan kuutamolla, oon kuulemma sekottanu kummankin pään ihan täysin. Ihan holtittomista suorituksista huolimatta tulokset oli kuulemma tosi hyvät, 5 ja 0, eli ne oli siis tehny toiselta radalta puhtaan suorituksen. Kyllä minäkin sitten joskus teen, niit holtittomia ratoja meinaa...


No sit viikolla tuli taas ne kivat cairnitytöt käymään ja lähettiin taas kivalle metsäretkelle. Toi isukki juoksutti sitä Martaa ihan hurjasti, Kerttu juoksi tällä kertaa jossain ihan muualla, vissiin jonkun pupun jäljillä... Nyt jo uskalsin painia Martan kanssa ihan kunnolla. Olin kyllä aika hyvä painija!






Sit yks päivä tuo emäntä vei mut kattoo isoo mustaa, nyt niitä oli vaan yks, eikä se edes oikein huomannut mua. Ihme juttu..



No tänään toi siskolikka Lappeenrannasta, Loru meinaa, tuli leikkii meille. Ja voi jehna, että meillä oli hauskaa. Kyl me osi peuhattu pitempääkin, eihän nyt tommone puoltoistuntii oo vielä mitään..












Ton isukinkin kanssa me painitaan jo aika lailla kovasti eikä tuo Larakaan enää niin kovasti komenna, paitsi välillä, mut jo mä sain yks yö nukkua sen vieressäkin, mikä oli kyllä emännän milestä aika ihme, kun se on kuulemma tosi tarkka omasta pedistään, enkä mä kyl sit seuraavana yönä päässykään.. mut päsinkin sit aamuyöstä emännän kainaloon....




Ei kommentteja: