maanantai 27. huhtikuuta 2015

Pentuset 7 viikkoa

Pienokaiset täyttävät tänään 7 viikkoa ja ensimmäinen lähtee suureen maailmaan :) Vielä eilen koko lauma yhes koos ja tottahan toki piti kameran räpsyä :) Tällä kertaa oltiin Mervin tykönä, missä 5 pentusta vietti viikonloppua, muiden reissatessa Tiinan kanssa suuressa maailmassa eli ländereiden kevätpäivillä. Kolme reissaajaa toki saapuivat maailmalta takaisin joukkoon ja kovasti niitä nuuskittiin ja kuulumisia kuunneltiin..

Rucakin pääsi Riccaa ja pentujaan moikkaamaan tai pääsi ja pääsi, tällä kertaa Rican suhtautuminen Rucaan oli ihan toista kun viikko sitten Tiinan pihamaalla. Nyt Ricca oli sitä mieltä että Ruca voisi painua vähintäänkin hevon kuuseen, hänen pentujen luokse ei ainakaan ollut mitään asiaa...
Ja Rucahan olisi ihan mieluusti totellut Riccaa ja häipynt paikalta vähin äänin...:D

No ihan hetken nyt kiusatiin kyllä äiti ja isä koiraa, koska olin saanut päähäni, että perhepotretti olisi kiva. Huom! pennut eivät olleet moksiskaan vanhempiensa välisestä pienestä kisamasta :)

Ja satiinhan niitä muutamia otoksia aikaankin, kun oli oli nopeat kuvaajat (kiitos Teija ja Aino) ja kiltit ja tottelevaiset koirat. Vielä kun saatiin Fannikin (Rucan äitimuori) houkuteltua esiin yläkerrasta, saatiin kolme sukupolvea yhteen kuvaan :)

 Kuvaajana Teija Hinkkanen


Ja sitten niitä pentusten kuvia. Hulinaa ja ääntä riitti, kun pesue telmi. Välillä pyörähdettiin veisisateessa pihalla pissillä, reippaasti mentiin sinnekin, vaikka kylmä veisade ei niin kovin mieluinen tainnut ollakaan. Ja välillä tietysti myös nukuttii.
Ei kommentteja: