torstai 19. huhtikuuta 2012

Pääsiäisnäyttely

Köhinän keskeltä kertomatta jääneet pääsiäisen näyttelykuulumiset. 

Tulos EH eli erittäin hyvä ;)
"Sopivan kokoinen, hyvä runkoinen & luustoinen maskuliini uros. Turhankin voimakas kallo. Suuret vaaleat silmät. Hyvät kulmaukset. Liikkuessa häntä kiertyy kaarelle. Osittain pohjavillassa. Varsin hyvät liikkeet. Hyvä luonne." - Soile Bister
 Eli ei ERI:ä tälläkään kertaa, mutta ei tämä osaa kovin pettynyt olla, kyseessä kuulemani mukaan kuitenkin hyvinkin tiukan linjan tuomari. Lisäksi tuo oli kehunyt ipanan korvia, niitä kun aina tressaan, mutta kummasti ne kehässä pysyvät paikallaan ;) Erittäin tyytyväinen ole koiruuden esiimtymiseen (ja toki esittäjään, kiitokset taas Iidalle ;) ). Ruca oli selkeästi hiukan väsynyt edellisten päivien aktiviteeteista, mutta liikkui ja käyttäytyi kehässä erinomiasiesti ;) Karvan tämä oli mielestään kyllä nyppinyt ajoissa, ehkä sitten liiankin ajoissa, kun vaati siistimistä. Mutta tähänkin asiaan nyt vinkit saatu, että ehkä siten ensikerran saataisiin sitä haettua karkeutta turkkiin.
Leevikin pääsi näyttelyihin ihan isoon kehään asti,  nimittäin pokkaamaan kaverikoirapalkintoa ;) Ahkerasti kaverikoirakäyntejä tehneitä koirakkoja palkittiin Imatran, Lappeenrrannan ja Joutsenon alueelta aikamoinen määrä.
Leevi on selkeästi sitä mieltä, että jotain olennaista puuttuu... herkkukassi, mihin se on piilotettu....

Diplomin ja mitalin lisäksi tosiaan saatiin kassillinen Pedigree herkkuja, mutta läntsyjen syötäväksihän ne menivät, Leeville toiki palkaksi omat itsetehdyt kana-riisi herkkunsa, jotka tosin läntsyjenkin mielestä taitavat voittaa kaupan makupalat mennen tullen ;)

Ei kommentteja: