keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Raisua moikkaamassa

Eilen käytiin siis moikkaamassa Raisua ja Merviä Mikkelissä. Mervillä sattui olemaan vapaapäivä ja Mikolla sopivasti työreissu siihen ihan lähelle, niin tokihan me karvaturrien kanssa käytettiin tilaisuus hyväksi. Pihan tultuani juoksi Raisu suoraan iloisesti syliin paijattavaksi. Ei jälkeäkään läderien tavanomaisesta varautuneisuudesta vieraita kohtaan ;) Kauaa ei tämä söpöliini kuitenkaan malttanut paijattavana olla, kun autossa räyhäävät lajitoverit vievät huomion. Pikkumies olikin aivan innoissaan, kun näki Raisun ja innoissaan tuo taisi olla Raisukin velipojan näkemisestä.
Pikaisesti pääsi pikkumies moikkaamaan myös äitimuori Fannia, joka otti Rucan varsin ystävällisesti vastaan Mervin epäilystä huolimatta. Lenkille pääsi mukaan kuitenkin vai Raisu. Tehtiinkin oikein ihana lenkki pitkin peltoja ja metisiä upean lämpöisessä kevätkelissä. Larakin hyväksyi Raisun ihan täysin, joten koko lössi sai painella vapaana ja kivaa noilla näytti olevan. Oli aivan ihana katsella miten hyvin Raisu ja Ruca viihtyivät yhdessä.
Lenkin jälkeen nautittiin vielä kevään lämmöstä ja Mervin tarjoiluista terassilla. Kolme tuntia hujahti todella ihan hetkessä, mutta ei kai se ihme kun seurattavana on kaksi aivan ihanaa pentua puuhastelemassa keskenään ja juttua aiheesta jos toisestakin olisi riittänyt pitemmäksikin aikaa. Oma kamera teki tietysti tiltin näin tärkeällä reissulla, mutta onneksi Mervillä kamera toimi ja saatiin ipanoiden tapaaminen ikuistettua. Hyvin ovat sisarukset saman kokoisia, joten saa nähdä missä säkäluokassa agiliitoa tulevaisuudessa sitten lopulta harrastetaan..



Mikkelissä ei lunta näkynyt enää ollenkaan, meillä sen sijaan tänäkin aamuna vielä lenkillä käveltiin aukean poikki, missä lunta oli kauttaaltaan paksu kerros. Suurin osa lenkkipoluista alkaa kuitenkin viime päivien todella lämpimien kelien ansiosta olla sulia, mutta vielä viime torstaiaamuna nautittiin kunnon keväthangista täydessä auringossa. Toki tuolloinkin jo auringon sulattamia länttejäkin jo löytyi, mutta kyllä viime viikolla oli ehdottomasti vuoden parhaat ja aurinkoisimmat keväthanget.




1 kommentti:

Sanna kirjoitti...

Miulla olisi siulle jotain miun blogissa. <3