keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Rucasta tuli isä :)


Ricca ja Ruca 

KF Femme Fatale    Fannimer AgiloTästä se kaikki alkoi 6.1.2015..
Loppiaisiltana Tiina, Mervi ja Ricca tulivat siis visiitille. Siinä pääsettiin koirat tutustumaan toisiinsa ja tarkoituksena oli eistellä vieraille vähän taloa, ensimmäistä kertaa kun kylässä olivat. No, kuinkas kävikää, Tiina ei edes vessaan ehtinyt, kun Mervi hihkas, että hei elähän mee minnekkään... Ricalla ja Rucalla oli jo täysi tohina päällä.... Voisiko tämän sitten sanoa olevan rakkautta ensi silmäyksellä... No Tiina kehui kyllä ensikertalaisia varsin näppäräksi, pääsivät kuulemma kevyesti top kymppiin nopeudessaan.. :D
Itse veikkaan, että jos Ruca osaisi puhua, se tokaisis, että johan hän tätä on melkein vuoden odottanut. Herra nimittäin sekosi kaunnista neitokaisesta jo viime keväänä  Lpr pääsiäisnäyttelyssä ;D

No mutta omistajillehan se passasi, että hommat oli hoidettu sukkelaan, pääsitiin illastamaan Seiskaan.
Tiina ja Ricca jäivät vielä yöksi, Mervi pyyhkäistssä takaisin Mikkeliin.
Kuvittelin, että Ruca itkisi Rican perään koko yön, mutta mitä vielä, herra hyppäsi kainaloon ja veti sikeitä koko yön. On se vissiin rankkaa tuo riiaaminen :D Toki aamulla oli taas valmis tositoimiin.

Mutta siis kaikki sujui loistavasti ja 9 viikkoa yöhemmin, sunnuntai iltana 8.3 ennen puoltayötä, alkoi tapahtua. Siinä meni yöunet, kun piti odotella raporttia. Ja tulihan sitä tasaiseen tahtiin. Viimeinen pentu putkahti maailmaan aamuyöstä klo 5. Tunnustan tulloin kyllä jo nukuin.

9.3 Rican omana syntymäpäivänä maailmassa oli 8 suloista Ruccalaista: 5 potraa poikaa ja 3 kaunista tyttöä :) :) Emällä ja pennuilla kaikki hyvin.

Ei kommentteja: