maanantai 22. elokuuta 2011

Kolmen kisan koiratapahtuma

Sunnuntaipäivä vietettiin Savonlinnassa Kolmen kisan koiratapahtumassa. Aurinko paistoi ja tunnelma oli leppoisa ja kun palkintojakin vielä tuli roppakaupalla, alkoi tämä jo pohtia, että mihinkäs niitä virallisia kisoja ja näyttelyitä tarvitaankaan....;)Kisa alkoi speed racella, johon olin ilmoittanut vain Ruca ja jatkui agilitylla, jossa taas viuhtoivat sekä Ruca että Lara ja päättyi match shown, jossa edustivat Leevi ja Ruca. Pikkumies sai siis tosissaan esitellä taitojaan ja niinhän tuo esittikin ;)

Yhteenveto tuloksista:

Speedrace: Ruca 2.sija

Agility: Ruca 1.sija 0-rata, Lara 2.sija 5 vp, Ruca nopein 0-rata

Match show: Leevi, veteraanit sija 2, Ruca punaiset sija 2.

;) ;)
Speedracessa matkana oli 80 m ja pikkumies pisti kyllä parastaan. Harmillisesti vain lähdössä rimpuili viraan pitäjän käsissä niin, että pyörähti ympäri lähtöviivan jälkeen, ennenkuin pääsi matkaan eli voitaisiin sanoa lähdön epäonnistuneen täysin. Mutta mitä me pienistä, kun sijoitus oli tästäkin huolimatta loistava ;) Aikaa en muista, mutta sen veran, että hunompi se oli kuin viime vuonna, jolloin lähtö kyllä onnistu huomattavasti paremmin...

Agilityssa pääsi ensimmäisenä radalle Lara ja Reetta. Reetta juoksi mölliradan ns. ilman tulosta, koska Lara 3-luokan koirana ei mölliradalle virallisesti saanut osallistua. Erittäin mukavaa järjestäjien puolesta kuitenkin oli, että saivat rada suorittaa ;) Ja hienostihan nuo suorittivatkin, varsinkin kun parilla on takana vasta muutama treenikerta ja nekin lähinnä omalla pihanuremalla. Tuloksena taisi olla 10 (kiellot) ja nämäkin tiukan tuomaroinnin tuloksena. Lara suoritta rataa rauhallisesti ja hienosti Reettaa kuunnellen, oikein voi olla ylpeä parista ;)
Kilpailijoiden radalla ipana yllätti ohjaajansa täysin huimalla vauhdilla ja upealla etenemisellä. Vain pari kaarrosta meni pitkäksi ja nehän olivat täysin ohjaajan mokia. Ruca toimi loistavasti ja ansaitsi 0-radalla voittonsa, vaikka kisaajia ei montaa muuta medeissä ollutkaa, mutta sehän ei ole olennaista ;) Larakin pääsi mamman kanssa radalle ja olikin täydessä iskussa. Olipahan taas kivaa revittää typykän kanssa. Vitonen radalta tuli rimasta ja sekin, kun itse en maltanut rauhassa ohjata takaakiertoon. Ajassa typykkä vielä voitti ipanan parilla sekunnilla, luultavasti ihan tiukemmista kaarteista johtuen..
Match Showssa Reetta handlasi Leeviä veteraaniluokassa. Itse taisi hikua kuin kolutyttö, kun Leevi sijoitettiin sijalle 2. En vois tuosta koiruudesta uskoa, kuinka kipeä se oli vielä pariviikkoa sitten. Tulevasta ei tiedä, mutta nämä viime päivät tuo koiruus on ollut niin täynnä elämäniloa, että jokaisesta päivästä olen ikuisesti kiitollinen. Päivän kruunasi Rucan sijoittuminen pienissä aikuisissa punaisten 2.sijalle. Upeasti tuo pienimies jaksoin vielä skarpata näytteykehään, vaikka takana oli jo pitkä päivä. Onneksi meillä oli mukana loistava huoltojoukko, Mikko ja Arttu, jotka hoitivat mm. valokuvauksen ja kisaajien tsemppaamisen ;)Kaikenkaikkiaan mukava ja ihana päivä, ! Tulomatkalle mukaan saatiin vielä väsynyttä kisaporukkaa viihdyttämään aurinkoinen pikkuprinsessa, veljentyttö Tessa, mummolaan vietäväksi ;).

Ei kommentteja: