maanantai 30. toukokuuta 2011

Viralliset kisat viimeinkin...

Niin, pikkumies pääsi sitten vihdoin viimein oman seuran kisoissa starttaamaan ensimmäiselle virallisele radalleen. Ja voi kuinka ylpeä tämä tuosta pienestä koirasta onkaan ;) ;) Nollaratoja ei tullut, ei tokikaan, vaikka tuo ipana olisi ollut niihin kyllä ihan valmis. Mutta eipä nuo kyllä kaukana olleet, oikeastaan todella lähellä ;)
Mutta siis ne tulokset: agirata 5 , aika -9,68 sija 4./11 ja hyppyrata 5, aika -9,35 sija 4./12.
Kumpikin vitonen tuli kiellosta. Agiradalla varmistelin alussa liikaa toisena ollutta rengasta, (tajusin että enpä ole koskaan ottanut rengasta kauempaa), tämä varmistelu aiheutti valumisen neljäntenä esteenä olevan putken suun ohi. Muutoin rata oli aivan ihana ja ipana kulki kuin unelma ;) Jopa keinu, josta oli ehtinyt viikon sisällä ennen kisoja muodostua jonkinasteinen kammotus, meni tuosta vaan ;) Oli kyllä varsin makea fiilis radan jälkeen. Hyvä pikkumies!!
Hypärillä sujui myöskin mallikkaasti sitä yhtä ohjaajan mokaa lukuun ottamatta, kun unohdin ottaa ipanan haltuun ennen yhtä hyppä ja tuo kirmasi hypyn ohi kohti putkea, mutta korjauksella hyppy haltuun ja rata vauhdikkasti loppuun ;) Keppikulmat ei olleet kummallakaan radalla ihan helppoja, joten tää on tosi ylpeä siitä, että kumpikaan ei tuottanut mitään ongelmaa, vaan ipana haki ne loistavasti. Nopeathan nuo kepit eivät vielä ole, mutta nyt taas tiedetään mitä reenataan tai ainakin mitä ohjaaja reenaa ;) ;)

Sunnuntaina oli sitten Laran vuoro. Yli puolentoista vuoden kisatauon jälkeen ei paineita ollut minkäänlaisia ja niinpä jännityskin oli huomattavasti normaalia vähäisempää. Toki osansa teki oman seuran kisat ja talkootyöstä aiheutunut väsymys. Mutta tavotteita ei siis ollut ja lähdettiin vaan pitämään hauskaa ja kylläpä meillä hauskaa olikin ;) Allanin hypärin rataprofiili sisälsi muutamia varsin kinkkisiä kohtia ja tämä olikin niin fiiliksissä, saadessaan typykän oikeaan päähän toiseksi viimeisenä olevaan putkeen, kun tajusi, että mehän saatiin tulos, että kirmasi niin lujaa maaliin, että viimoinen rima tipahti. Mutta siis takana jo yksi riman tiputus, että tuo ei fiiliksiä laskenut. Rata oli oikea hyvän mielen rata, kaikki meni juuri niin kuin oli suunnitellutkin ja typykkä oli aivan superi ;) Kaiken kruunasi se, että sijoitus oli 14 koirakon joukossa oli sija 2!
Agilityradaltakin tuloksena oli 10 (rima + puomin kontakti). Tämä rata ei ollut aivan yhtä sujuva, kuin hyppyrata, pari kohtaa ei mennyt ihan nappiin, josta toisessa tuo riman tiputus, mutta keinun ja a:n kontakit olivat oikeesti hyvät ja olis varmaan puomikin onnistunut, jos tää oli malttanut, mutta tyytyväinen olen tähänkin rataa ;) Kummallakin radalla rimat olivat kuitekin tapissaan, joten tää odotti enemmänkin rimojen roiskintaa....

Oikein mukava ja onnistunut kisaviikonloppu siis ;)

Ei kommentteja: