maanantai 13. joulukuuta 2010

Leevi 10.v

Renard Ruse Gaurdiole Gars 13.12.2000

Niin se vaan on, että kymmenen vuotta on vierähtänyt siitä, kun rakas tolleri-herramme putkahti tähän maailmaan.
Olin juuri kotiutunut kuukautta ennen Hollannista puolen vuoden opiskeluturneelta, kun ilmoitus lehdessä pisti silmään. Ja kun päättänyt olin, että ensin ulkomaille ja sitten koira, niin aikahan oli vallan sopiva ja rotuunhan oli jo kovasti tutustunut, koirakirjoja lukemalla.....
No, pennuthan olivat tuossa vaiheessa jo neliviikkoisia eli ei muuta kun soitto kasvattajalle ja matkaan. Ja niinhän siinä kävi, että varaus tuli tehtyä, kuinkas muuten, kun vain yksi pentu oli ilman varausta ja sillekin toinenkin ottaja tiedossa.
Eli juurikaan sen kummemmenin rotua ja vielä vähemmän kasvattajaa tuntematta, otti tämä tyttö ihka ensimmäisen oman koiransa... Mutta hetkeäkään en ole katunut ja koirana on Leevi ollut mitä parhain opettaja koiramaiseen maailmaan. Jäsipäisenä, mutta toisaalta hyvinkin herkkänä luonteena antoi kyllä tutaa mitä koirankouluttaminen voi olla ja kaikki mahdolliset virheet on varmasti tuon herran kanssa tullut tehtyä. Mutta jossain on sitten kaiketi tullut onnistuttuakin, niin herttainen, ihana kymmenvuotias tolleri-herra tässä talossa nykyään asustaa ;)
Paljon, paljon ONNEA Leevi!!!!
Leevin pentualbumista ;)




Herra viimeviikolla nauttimassa lempipuuhastaan, jalkapalloilusta pehmeässä lumessa!


1 kommentti:

Henna & tytöt kirjoitti...

Paljon onnea ihanaiselle Leeville!! :)