maanantai 29. maaliskuuta 2010

Loskakelit tulivat...


Kevät tekee tuloaan ja ainakin kovimmat pakkaset taitavat olla takana päin. Ihanista aurinkoisista pikkupakkasaamuistakin ehdittiin nauttia ennen näitä hiukan ikävämmänpuoleisia loskakelejä. Kunnon hankikelejä ei kuitenkaan tännepäin ole saatu. Muutamana aamuna hanki kesti koissujen tepsuttelun, mutta emäntä sai kyllä tyytyä tallaamaan poluilla ;)

Jäälle sentään päästiin muutamaan kertaan hiihtelemään ja kyllä karvaturrit nauttivatkin päästessään kunnolla kirmaamaan.

Kovat pakkaset ei meidän lenkkejä pahemmin haitanneet, hyvin nuo tarkenivat kovimmillakin pakkasilla. Itse en muista kuin pari kertaa palelleeni ja silloinkin palelun kohteena olivat vain sormet, muuten kyllä hiki päässä sai kolmikon kanssa koheltaa ;)

Runsas lumimääräkin on lähinnä tuonut vain haastetta lenkkeilyyn ja toivottavasti kohentanut kuntoa ;) Mutta toki jossain vaiheessa tuli mileen, kun kymmenettä kertaa kahlasi samaa polkua auki, että joskohan tämä lumi jo riittäisi....

Ollaan me ehditty agiakin harrastaa, pikkumies jopa pokkasi ykköspalkinnon oman seuran möllikisoissa, joissa toimikin aivan upeasti, toisin kuin ohjaajansa. Larakin teki hienoa työtä, varsinkin kontakteisat olin ikionnellinen, mutta itse tietysti taas hitauttani/kömpelyyttäni ohjasin meille hyllyn... ;( Mutta tosi hyvä fiilis radalta kuitenkin jäi ;)

Virallisissa kisoissa ei olla kisattu, enkä ole edes vielä lisenssiä maksanut. Eikä itseasiassa ole nyt edes kisoja suunnitelmissa, varmaan jossain vaiheessa, mutta katsellaan rauhassa, kumpaisenkin osalta.

Leevin kanssa on edelleen käyty kaverikoirailemassa ja hienostihan tuo on sujunut. Tolleriherra ottaa tilanteet varsin lunkisti, ei turhia hötkyile ;) ;)

Pääsiäisenö ipana pääsee näyttelyyn, sen jälkeen jäädään odottamaan kevään kohokohtaa, Rukan retkeä, josko siellä aurinko paistaisi. Koirahiihtolautuja Kuusamosta löytyy nykyään yllin kyllin.... ;)










Ei kommentteja: