sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Onnea Leevi 9.v
Rakas tolleriherramme täytti tosiaan jo 9-vuotta. Ikä ei juurikaan tollerin tassua paina, vaikka toki pientä hiipumista on havaittavissa ja siksi niin halutessaan saa Leevi jäädä päivän toiselta lenkiltä kotisohvalle köllimään. Ja kyllähän tuo niin haluaa aika ajoin tehdäkin, varsinkin jo keli on märkä ja pimeä ;) Virtaa kyllä riittää sitten pallopeleihin ja muihin aktiviteetteihin ihan entisen lailla ihan reikkumiseen asti.

Leevin kanssa aloiteltiin tässä hiljattain uusi harrastuskin. Nimittäin liityimme mukaan kaverikoiratoimintaan. Leevillä on ensimmäinen keikka jo takanaan dementiavanhusten luona ja hienosti herra asiaan suhtautui. Seuraava käynti onkin piakkoin, saa nähdä mitä herra toisella kerralla asiasta tuumaa.

Leeville tehtiin tänä syksynä allergiatestit jatkuvien silmätulehdusten takia. Testi kertoi sen, mitä jo osasin odottaakin (siitepölyt), mutta ruoka-aineissa tuli yllätyksiäkin (esim.kani, ohra). Suurimman syyn nohin silmätulehduksiin luulen kuitekin olevan pitkään jatkunut alakerran remonttimme, koska yhdeksi allergeeniksi osoittautui pölypunkki. Kaikeksi onneksi Leevin allergiaoireet ovat olleet aiemmin varsin lieviä ja pysyneet kurissa erinäisillä hoidoilla. Ja uskonkin nyt näiden uusien teitojen avulla ja remontin ollessa tuotapikaa oheitse, että saamme silmätulehduksetkin kuriin ja pienimätkin kutinat loppumaan. Ja tolleriherralle vielä monta aktiivista vuotta eteenpäin!

Ei kommentteja: