tiistai 7. huhtikuuta 2009

Pikkumies match showssa

Sunnuntaina pikkumies siis pyörähti kehässä Iidan esittämänä. Ja todella hienosti tuo ipana osasi käyttäytyä. Oltiin paikalla jo reilusti aikaisemmin, jotta pikkumies ehti hiukan tutustua ympäristöön ja moikkailla tuttuja tietysti. Seurakavereita olikin ahkerasti liikkeellä ja niin oli muutakin väkeä. Jo pelkästään pentuluokassa oli yhteensä 32 koiraa. Rucallehan koitos oli ihka ensimmäinen eikä edes yksiäkään oikeita näyttelytreenejä ole käyty, saatikka että Iida ja Ruca olisivat yhdessä treenanneet. Mutta siksihän tuonne juuri mentiin, treenaamaan siis ;) No, tottiksessa käynnistä ja pienistä kotitreeneistä on kuitenkin ilmeisesti jotain hyötyä ollut, koska hienosti tuo pentulainen esiintyi. Hiukan tempoi alkuun ekassa ympyrällä juoksussa, hihna jotenkin selvästi häiritsi herraa, liekkö jäänyt hiukan huonosti. Edestakaisin juoksutus ja seisottaminen meni kuitenkin hienosti ja tästä parikilpailusta siis punainen nauha.

Punaistenkin kehässä pikkumies pääsi vielä kahdeksan parhaan joukkoon (16) ja jaksoi edelleen esiintyä hienosti. Hiukan säikähti (niin moni muukin) kehänauhaan kompastunutta kehätoimitsijaa, joka rämähti sitten suoran pentulauman keskelle (kehä vielä todella pieni). Mutta hyvin sai Iida tilanteen haltuun, joskin tässä vaiheessa pikkumies taisi huomata takana esiintyvän aivan valtavankokoisen tanskandogin, kun sitä alkoi hieman epäluuloisesti päilyillä. Kylläpä meidän pentulainen näyttikin piskuiselta tuon jättiläisen edessä. Ja loppujen lopuksi tuo jättiläinen kisan voittikin. Mutta siis hienosti sujuivat nämä treenit eikä pikkumies siis ollut moksiskaan väenpaljoudesta tai paikasta joka oli todella ankea pimeä parkkihalli. Ulkona oli onneksi mukavan leppoisa kevätkeli , jonne pääsi aina välillä lämmittelemään ;) Leevi ja Lara olivat tietysti turistina mukana.






Kyllä tuo ipana sen verran uudesta tapahtumasta kuitenkin väsyi, että kun iltapäivällä menimme sitten kylään vanhempieni luokse oli riehakkaiden alkutervehdysten jälkeen matolla sikeitä vetelevä pentulainen ;) Ai niin, kyllähän siellä ”näyttelyssä” hampaatkin katsottiin, mutta pöydälle ei nostanut. Hiukan pikkumies mielestäni tuomaria jännitti, mutta tuomari käyttäytyikin mielestäni jopa liian varovaisesti. Hienosti antoi kuitenkin hampaat katsoa ja itsensä kopeloida. Ensi sunnuntaina sitten Lappeenrannassa tosi kyseessä ;)


Maanantain ja sunnuntain välisenä yönä iskikin siten kunnon takatalvi. Yön aikana oli tullut ihan kunnolla lunta. Aamulenkille päästiin siis kahlaamaan kunnon hankeen ja aamupäivä menikin sitten lumitöiden parissa. Josko nyt sitten riittäisi tuo lumen tulo ja kevät pääsisi kunnolla valloilleen.

Ei kommentteja: